Gastenboek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


 

Berichtjes

 1. Onze kinderen zijn helemaal dol op het boek en kussensloop. Als ik vraag uit welk boek ik mag uitlezen kiezen ze superpien!
  Mooie tekeningen en leuke verhalen.

 2. Mijn dochters (bijna 4 en 1.5) zijn helemaal gek van SuperPien. We hebben heel veel boeken, maar op de een of andere manier komen ze altijd met dit boek aanzetten. De oudste kent de meeste verhaaltjes al uit haar hoofd en elke keer als we voorlezen dat Regilius de Reiger de boterham van SuperPien opeet moet ze heel hard lachen. De jongste vindt vooral de mooie tekeningen erg indrukwekkend en bladert elke keer het boek helemaal door. Dit boek is dus zeker een aanrader!

 3. Geachte heer, mevrouw,
  Met kerst gaf ik mijn nichtje Pien haar superPien pop. Ze was er heel erg blij mee. De pop gaat overal mee naartoe en moet ook mee slapen uiteraard. Hartelijk dank voor een mooi cadeau!

  Met vriendelijke groet,

 4. Met kerst iemand heel erg blij kunnen maken met superpien en het superpienboek! Bijna jaloers. Deze gaat zeker voor alle nichtjes en vriendinnetjes en oppaskindjes besteld worden!

 5. Hartstikke leuk boek met hele goede illustraties.
  En een echte Superpien erbij!
  Worden de diertjes ook nog echt gemaakt?
  Veel succes
  Marijke

 6. Wat een aantrekkelijk en mooi boek! Ik vond de illustraties erg leuk en het verhaal was heel herkenbaar. Mijn jongste dochter nam ook altijd zieke en zielige diertjes mee naar huis.
  Een echte aanrader!
  Riet.

 7. Wauw, ik maak net het boek open. Een feest van herkenning. Ik ging als kind vaak op zoek naar hulpbehoevende diertjes ( alleen vond ik er nooit eentje..daar mocht ik dan eigenlijk niet bedroef over zijn). Dit boek zou ik als kind helemaal geweldig hebben gevonden (en nu ook!) Super leuk cadeautje om te geven,

  Groetjes!

 8. Wat een mooi boek hebben jullie gemaakt! En wat een leuke presentatie! Ik wilde dat ik zo’n leuk vertellend zusje had gehad. De illustraties zijn prachtig en brengen de verhaaltjes tot leven! Ik was al fan van Jan en ben dat nu nog méér ….

 9. Ik heb het boek helemaal gelezen, vooral kereltje het mereltje blijft me bij! Hartstikke leuke verhaaltjes, je hebt talent !
  ……….en laten we die vertederende, aansprekende en lieve dierentekeningetjes niet vergeten!

  Een dikke TIEN voor SUPERPIEN

 10. Prachtig prentenboek met humoristische verhaaltjes en fantastische, kleurrijke illustraties!

 11. Wauw!Wat een geweldige boekpresentatie was het! Heerlijke locatie en dito weer en ook de speech was er 1 om niet te vergeten. Ik ben daarnaast erg blij met mijn boek en pop!!!

 12. Het was een Supervrolijke presentatie van een prachtig boek !
  De locatie op de kinderboerderij, de muziek, het zonnetje, vrolijke grote en kleine mensen, de schattige pop, maakten dat iedereen blij naar huis ging.
  SUPER !